Estàs en: > Sobre Aerocas > Presentació

Presentació

Aeropuerto de Castellón S.L. (Aerocas) està adscrita al grup de societats de la Generalitat Valenciana. L'administració autonòmica participa de forma directa en el capital social d’Aerocas, amb un percentatge del 95,35%, i de forma indirecta a través de la Sociedad Proyectos Temáticos de la Comunitat Valenciana (Sptcv), titular del 4,65% de les participacions. El percentatge restant del capital social és titularitat de la Diputació Provincial de Castelló.

La societat Aerocas, constituïda l'any 2002, és titular de l'aeroport de Castelló, la gestió del qual i explotació han sigut cedides a l'operador privat Edeis Aeropuerto de Castellón. Aerocas vetla pel compliment del contracte de concessió i exerceix un paper actiu en el desenvolupament, divulgació, promoció i estratègia de la infraestructura. A més, és responsable del desenvolupament urbanístic de la zona interior de l'aeroport destinada a activitats complementàries, comercials i industrials.

El consell d'administració d’Aerocas el presideix el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. L'òrgan de govern és un ens plural i connectat amb la societat civil, en el qual estan representats la Generalitat, la Diputació de Castelló, els ajuntaments de Vilanova d'Alcolea i Benlloch (municipis on s'emplaça l'aeroport), la Cambra de Comerç de Castelló, la Universitat Jaume I i els empresaris turístics. El director general de la societat és Joan Serafí Bernat.