Estàs en: > Noticies

L'aeroport de Castelló amplia la plataforma per a donar resposta a l'increment de l'activitat

mai 11, 2019

 

L'aeroport de Castelló ha activat les obres d'ampliació de la plataforma d'estacionament d'aeronaus amb l'objectiu de donar resposta a l'augment de l'activitat en les instal·lacions. 

 

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que els treballs en curs incrementaran en aproximadament 6.400 metres quadrats les dimensions de la plataforma, que en l'actualitat té una superfície de 68.150 metres quadrats. 

 

Segons ha afirmat, aquesta actuació “atén les noves necessitats que s'han generat en l'aeroport, que requereixen que s'habilite més espai perquè es desenvolupen de manera adequada i en previsió de futurs creixements”. 

 

El director d’Aerocas ha assegurat que, d'una banda, l'activitat comercial es veurà reforçada amb les noves rutes que s'han captat a través del pla de posicionament internacional de l'aeroport. Bernat ha recordat que al juny comencen a operar les connexions de Budapest i Katowice, que se sumaran a les ja existents. 

 

D'altra banda, l'aposta de l'aeroport per ampliar la cartera de serveis també suposa un augment rellevant de l'activitat. En aquest sentit, dues empreses estan desenvolupant labors de desmuntatge i reciclatge d'avions i està prevista la construcció d'un hangar de 500 metres quadrats al costat de la terminal de càrrega. 

 

Així mateix, ja està operant una escola de pilots i a final d'estiu iniciarà la seua activitat una segona acadèmia, a més d'haver-se instal·lat una empresa que ofereix servei d’aerotaxi. A això cal afegir que l'aeroport acull una base per als mitjans aeris d'extinció d'incendis de la Generalitat. 

 

El director d’Aerocas ha destacat que l'aeroport "està avançant en la implementació del pla estratègic, un document que proposa la diversificació de l'activitat, encara que mantenint com a eix central el desenvolupament del trànsit de passatgers i la vocació turística de la instal·lació".