Estàs en: > Noticies

Dues aerolínies concorren a la segona campanya de captació de rutes de l'aeroport de Castelló

mai 8, 2019

Dues aerolínies, Wizz Air i Volotea, participen en la segona campanya del pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats internacionals, que té com a objectiu captar noves connexions per a un període de tres anys. 

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que ha tingut lloc la primera reunió de la mesa de valoració constituïda per a aquest procés de licitació. En la sessió, s'ha procedit a l'obertura del primer sobre i s'ha validat la documentació administrativa aportada per les dues empreses participants, admetent-se les ofertes presentades. 

 

En posteriors convocatòries, la mesa de valoració analitzarà els sobres 2 i 3, que contenen la informació tècnica i econòmica de les propostes, concretant aspectes com els lots als quals opten les aerolínies, les rutes que proposen operar o les freqüències dels vols. 

 

Cal recordar que la campanya -que té un pressupost màxim d'un milió d'euros en cadascuna de les tres anualitats previstes- s'estructura en tres lots i inclou operatives de curta i llarga durada en els següents mercats: França, Alemanya, Àustria, Suïssa, Itàlia, Regne Unit, Rússia, Benelux, Noruega, Finlàndia, Suècia i Dinamarca. 

 

El lot 1 contempla una ruta de 52 setmanes de durada, amb una freqüència mínima d'un vol setmanal; el lot 2 recull una connexió amb una durada mínima de 20 setmanes i almenys un vol setmanal; i el lot 3 contempla un mínim de 18 operacions fora del període estival.

 

Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seua satisfacció, ja que "una vegada més, la convocatòria d’Aerocas ha obtingut una resposta positiva del mercat, evidenciant les potencialitats de l'aeroport i l'interés de les aerolínies per operar en les instal·lacions". En aquest sentit, ha recordat que la primera campanya del pla de posicionament ha oferit tres noves connexions per a enguany, com són les de Budapest, Katowice i Bucarest.